Cosmeticele SEBORADIN

Acordăm o atenție deosebită calității superioare a materiilor prime de la care se fabrică produsele noastre cosmetice eficiente.

2.jpg

Eficiență

Cosmeticele Seboradin sunt eficiente și sigure. Acestea au fost confirmate de cercetarea clinică efectuată sub control dermatologic, precum și de mulți ani de cooperare cu dermatologii și trichologii. Ne ocupăm în mod constant de calitatea superioară și siguranța produselor noastre. În conformitate cu legislația UE, toate cosmeticele sunt produse pe baza practicii BPF, în conformitate cu standardul ISO 22716. Acest lucru califică cosmeticele noastre ca aparținând grupului de produse de cea mai bună calitate. Producția în sistemul GMP garantează un control deplin asupra proceselor de producție, de la controlul calității ingredientelor, controlul producției de tinctură, procesele de ambalare și personalizare și controlul unui produs final la procesul de depozitare.

3.jpg

Impressum

O atenție deosebită la calitatea superioară a produselor, 35 de ani de experiență în producția de produse cosmetice și farmaceutice, precum și o echipă calificată de experți și laboratorul propriu specializat contribuie la succesul și dezvoltarea dinamică a Inter Fragrances. Compania noastra este in prezent principalul producator de formule pentru tratamentul parului si scalpului. Produsele noastre au primit numeroase recompense și distincții acordate de farmaciști și clienții care utilizează cosmetice Seboradin zilnic. Siguranța produselor este asigurată de igienă absolută a mașinilor și dispozitivelor, precizia proceselor de curățare și dezinfecție, igiena riguroasă a personalului și tehnologia de producție, precum și utilizarea apei deionizate.

Istoricul Seboradin

Eficiență și cea mai înaltă calitate

Seboradin a fost creat într-o companie numită Inter Fragrances, înființată în 1978 la Poznań. Fondatorul său, Ignacy Zenon Soszyński, a deschis în acea perioadă una dintre primele și cele mai mari companii comunitare poloneze, înregistrată oficial la 20 decembrie 1978 sub numele de „Zakład Produktów Aromatycznych i Kosmetycznych: Inter Fragrances – La Foret”. A fost prima companie de acest tip din Poznań și doar cea de-a 12-a operată la acel moment în Polonia.

O atenție deosebită la calitatea superioară a produselor, 35 de ani de experiență în producția de produse cosmetice și farmaceutice, precum și o echipă calificată de experți și laboratorul propriu specializat contribuie la succesul și dezvoltarea dinamică a Inter Fragrances. Compania noastra este in prezent principalul producator de formule pentru tratamentul parului si scalpului.

Misiunea companiei noastre este continuarea unei tradiții cosmetice eficiente, inspirată de natura, care asigură sănătatea și frumusețea. Din 2000, compania a fost condusă de Edyta și Filip Pawluśkiewicz, care, pasionați și hotărâți pe baza experienței, cunoștințelor și tradiției, construiesc o întreprindere modernă și dinamică, potrivită perfect pieței în schimbare. Compania reprezintă o calitate înaltă în toate domeniile activității sale.

Suntem specializati in productia de produse de ingrijire a parului si de tratament, disponibili in farmacii marca Seboradin. Eficacitatea lor a fost recunoscută de autoritățile cele mai înalte din domeniul dermatologiei din Polonia: Prof. Ligia Brzezińska-Wcisło, Prof. Sławomir Malewski, Prof. Ryszard Żaba, Dr. Monika Kapińska-Mrowiecka.

Produsele noastre au primit numeroase recompense și distincții acordate de farmaciști și clienții care utilizează cosmetice Seboradin zilnic.

© 2019 Novoline Pharm SRL (CUI: 34897807). Toate drepturile rezervate.

Politica de confidentialitate | Prelucrarea datelor cu caracter personal | Cookie-uri