Păr slăbit, mat

Hidratarea părului la 91% din persoanele testate*

Păr mat, lipsit de vitalitate, fără strălucire, slăbit de efectele nocive ale poluării mediului și radiațiilor UV. Pentru femei și bărbați.

Echivalent modern al rețetei tradiționale: kerosen + gălbenuș + ulei de ricin + lămâie. Conține kerosen cosmetic inodor, uleiuri eterice, provitamina B5, care hidratează intens, hrănesc și întăresc părul. Beta-carotena protejează părul împotriva radiațiilor UV și influenței nefavorabile a radicalilor liberi. Uleiul de pin are efecte antiseptice și antifungice. Chitosanul hidratează intens. Vitaminele A și E protejează părul și scalpul împotriva efectului dăunător al factorilor externi. Părul își recapătă strălucirea, vitalitatea, este regenerat, hrănit, hidratat, strălucitor și moale.

1.jpg

Seboradin Masca Par Obosit si Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic x 150ml

Detalii
1.jpg

Seboradin Sampon Par Obosit si Lipsit de Vitalitate cu Kerosen Cosmetic x 200ml

Detalii

Preparat de reconstruire puternică a părului. Formulă concentrată cu conținut înalt de substanțe active, care întăresc, hrănesc și regenerează tulpina firului de păr (vitamine, extract de ou, drojdie de bere, ulei de argan, proteine de mătase din lapte). Tonifcă puternic, împiedică slăbirea părului ca urmare a efectului factorilor externi. Părul este hidratat, elastic, neted și ușor de pieptănat.

*Teste desfășurate într-un centru de cercetare independent.

© 2019 Novoline Pharm SRL (CUI: 34897807). Toate drepturile rezervate.

Politica de confidentialitate | Prelucrarea datelor cu caracter personal | Cookie-uri