Noutăți

2019-06-18

Fiolele și loțiunea împotriva căderii părului - mod de folosire

Fiolele Seboradin Forte și Men Forte trebuie folosite în cazul agravării căderii părului. Pentru rezultate optime, aplicați o fiolă întreagă o dată pe zi timp de minim 3 luni. După această perioadă, în scop proflactic, pentru păru...

Product Image

Fiolele Seboradin Forte și Men Forte trebuie folosite în cazul agravării căderii părului. Pentru rezultate optime, aplicați o fiolă întreagă o dată pe zi timp de minim 3 luni. După această perioadă, în scop proflactic, pentru părul cu tendință de cădere și rărire trebuie utilizată loțiunea.

Loțiunea Seboradin Împotriva Căderii Părului și Men sunt produse destinate îngrijirii zilnice a părului slăbit, cu tendință de cădere și rărire. În produse au fost folosite componente active de origine vegetală și biotehnologică.

Datorită folosirii atomizorului, aplicarea loțiunii permite ajungerea rapidă și precisă la sursa problemei.

Ambele produse aparțin seriei 1, însă componența lor este diferită. Aceasta rezultă din faptul că pierderea crescută a părului este o problemă complexă, cauzată de mai mulți factori. Datorită folosirii diferitelor substanțe active, efciența acțiunii întregii serii este mai mare. Componentele active au fost alese astfel, încât în timpul utilizării alternative a ambelor preparate se va obține sinergia efectelor lor.

 

Fiolele Seboradin Forte și Men Forte – Se aplică în cazul intensifcării pierderii părului timp de 3 luni.

Loțiunea Seboradin Împotriva Căderii Părului și Men – Folosite pentru menținerea efectelor tratamentului cu fole și în preventiv pentru căderea și rărirea părului.

Abonează-te la newsletter