FORȚA PĂRULUI PUTERNIC

Product Image
Product Image

COSMETICELE SEBORADIN...

Cosmeticele Seboradin sunt eficiente și sigure. Acestea au fost confirmate de cercetarea clinică efectuată sub control dermatologic, precum și de mulți ani de cooperare cu dermatologii și trichologii. Ne ocupăm în mod constant de calitatea superioară și siguranța produselor noastre. În conformitate cu legislația UE, toate cosmeticele sunt produse pe baza practicii BPF, în conformitate cu standardul ISO 22716. Acest lucru califică cosmeticele noastre ca aparținând grupului de produse de cea mai bună calitate. Producția în sistemul GMP garantează un control deplin asupra proceselor de producție.

EFICIENȚĂ ȘI CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE....

Seboradin a fost creat într-o companie numită Inter Fragrances, înființată în 1978 la Poznań. Fondatorul său, Ignacy Zenon Soszyński, a deschis în acea perioadă una dintre primele și cele mai mari companii comunitare poloneze, înregistrată oficial la 20 decembrie 1978 sub numele de „Zakład Produktów Aromatycznych i Kosmetycznych: Inter Fragrances – La Foret”. A fost prima companie de acest tip din Poznań și doar cea de-a 12-a operată la acel moment în Polonia. O atenție deosebită la calitatea superioară a produselor, 43 de ani de experiență în producția de produse cosmetice și farmaceutice, precum și o echipă calificată de experți și laboratorul propriu specializat contribuie la succesul și dezvoltarea dinamică a Inter Fragrances. Compania noastră este în prezent principalul producător de formule pentru tratamentul părului și scalpului.

Product Image
Product Image

45 DE ANI DE EXPERIENȚĂ.....

O atenție deosebită la calitatea superioară a produselor, 45 de ani de experiență în producția de produse cosmetice și farmaceutice, precum și o echipă calificată de experți și laboratorul propriu specializat contribuie la succesul și dezvoltarea dinamică a Inter Fragrances. Compania noastra este in prezent principalul producator de formule pentru tratamentul parului si scalpului. Produsele noastre au primit numeroase recompense și distincții acordate de farmaciști și clienții care utilizează cosmetice Seboradin zilnic. Siguranța produselor este asigurată de igienă absolută a mașinilor și dispozitivelor, precizia proceselor de curățare și dezinfecție, igiena riguroasă a personalului și tehnologia de producție, precum și utilizarea apei deionizate.

Product Image

Abonează-te la newsletter