Gama de produse Fito Cell

Tratamentul Seboradin Fito Cell întârzie și nivelează îmbătrânirea părului prin protejarea longevității celulelor stem umane aflate în foliculul de păr.

Image

Acțiune și efect

Preparat de generație nouă, conține extract din celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica – stimulează creșterea părului, întârzie procesul de îmbătrânire al acestuia. Biotina inhibă pierderea părului și stimulează creșterea unor fre noi. Extractul din cicoare energizează scalpul și părul, protejează împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi, este inhibitor al enzimei 5-alfa reductază responsabile pentru alopecia androgenică. Extractul din alge roșii, datorită conținutului mare de zinc, calciu și magneziu, conferă forță părului, previne ruperea și căderea excesivă a acestuia.

Product Image
Înainte de tratament
Product Image
După tratament
Image
Product Image
Înainte de tratament
Product Image
După tratament
Product Image

FORȚA CELULELOR STEM VEGETALE ÎN LUPTA CU CĂDEREA PREMATURĂ A PĂRULUI

CE SUNT ȘI CUM ACȚIONEAZĂ CELULELE STEM?

Celulele stem reprezintă unicul tip de celule în organism, care au capacitatea de a se reînnoi. În tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din măr elvețian. Testele științifce au constatat că influențează în condiții de siguranță și pozitiv celulele stem umane, întârziind procesul de îmbătrânire. Folosirea celulelor stem din plante în tratamentul pentru păr face ca acesta să devină bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, să crească mai repede și să fie mai elastic.

Tratamentul întârzie și nivelează îmbătrânirea părului prin protejarea longevității celulelor stem umane aflate în foliculul de păr.