Noutăți

08.09.2021

4 pași pentru prevenirea căderii părului

Cum să stopăm căderea părului și să ne bucurăm de un păr des și puternic?Primul pas: Curățarea părului cu un șampon potrivit pentru starea scalpului Baza o reprezintă curățarea adecvată cu un șampon potrivit stării scalpului....

Product Image

Cum să stopăm căderea părului și să ne bucurăm de un păr des și puternic?

Primul pas: Curățarea părului cu un șampon potrivit pentru starea scalpului 

Baza o reprezintă curățarea adecvată cu un șampon potrivit stării scalpului. Șamponul nu elimină doar impuritățile și sebumul de pe suprafața părului și scalpului, ci le și pregătește pentru a primi ingredientele active conținute în următoarele etape de îngrijire. În compoziția șampoanelor împotriva căderii părului sunt recomandate ingrediente ca: extract de arbore de măsline și citrice, ginseng, extract de ridiche neagră, biotină, celule stem din plante.

Al doilea pas: Îmbunătățirea starea firului de păr cu ajutorul unui balsam și a unei măști

În principal, acest tip de produse cosmetice facilitează descurcarea părului pentru a reduce deteriorarea mecanică a firului de păr și smulgerea acestuia. Balsamul are o formulă ușoară pentru utilizare frecventă, în timp ce masca este un produs hidratant, mai concentrat, care poate fi utilizată de 2-3 ori pe săptămână.

Al treilea pas: Masarea produselor pe suprafața scalpului, de ex.: loțiunile, fiolele

Un element important în tratamentul împotriva căderii părului îl reprezintă produsele aplicate direct pe scalp, sub formă de loțiuni, fiole sau seruri. În timpul aplicării produsului, se recomandă efectuarea unui masaj adițional care îmbunătățește microcirculația scalpului și, astfel, mărește efectul ingredientelor active, precum extractul de hamei, germenii de mazăre verde, alfalfa, celule stem din plante sau vitamine din grupa B. Pentru rezultate optime, tratamentul trebuie urmat timp de cel puțin 3 luni.

Al patrulea pas: Folosirea suplimentelor pentru a întări părul din interior

Cel mai bun mod de a lupta împotriva căderii excesive a părului este combinarea tratamentelor aplicate extern cu suplimentele orale ce includ ingrediente valoroase pentru păr. Zinc, biotină, seleniu și cupru, precum și extracte din plante, de ex.: din germeni organici de mazăre verde, vor fi necesare pentru a reduce căderea părului și pentru a-l fortifia. Suplimentele propuse vor îmbunătăți nu numai starea părului, ci și pe cea a pielii și a unghiilor.

Există vreo femeie care nu s-a luptat cu căderea părului cel puțin odată în viață?

Părul este un element important al frumuseții, în special pentru femei, adaugă farmec și încredere în sine, iar căderea părului poate fi asociată cu o încredere în sine scăzută și poate duce chiar la depresie.

În fiecare zi, în cadrul unui proces natural, pierdem aproximativ 50-100 de fire de păr. Vorbim despre cădere excesivă atunci când, ca rezultat al diferiților factori, acest număr crește în mod semnificativ. Cantitatea crescută de păr care cade în timpul perierii sau spălării sau care rămâne pe pernă dimineața este deranjantă.

Căutarea cauzelor căderii părului este dificilă și adesea necesită colaborarea specialiștilor din diferite domenii - un dermatolog, un tricholog, un endocrinolog, un dietetician, precum și folosirea unor preparate adecvate anti-cădere a părului.

De aceea, Seboradin a creat produse cosmetice și suplimente care au grijă de scalp și păr într-o manieră holistică.

Timp de peste 40 de ani, misiunea Seboradin a fost să creeze preparate specializate personalizate nevoilor individuale și care adresează diferite probleme ale scalpului și părului, indiferent de cauza și complexitatea lor.

În cazul unei perioade prelungite de cădere a părului din cauza hormonilor, în cazul femeilor, vom folosi tratamentul Seboradin împotriva căderii părului. Dacă problema de alopecie androgenică îi dă de furcă unui bărbat, putem oferi gama Seboradin pentru bărbați.

În timp ce în cazul căderii de păr periodice cauzate de, de exemplu, schimbarea anotimpurilor, deficiențe temporare, vitamine sau seboree, vom folosi Seboradin pentru păr uleios. Dacă, pe de altă parte, dorim să ne facem părul mai puternic și să-i stimulăm creșterea, tratamentul Seboradin FitoCell se va dovedi a fi un produs pe care trebuie să îl introduceți în rutina de îngrijire. 

Abonează-te la newsletter