Gama de produse MED

Seboradin MED Tratament împotriva păduchilor și lindinilor se folosește atât pentru combaterea păduchilor, cât și drept preparat preventiv în perioadele de risc mărit de infestare.

Image

Acțiune și efect

Șamponul poate fi folosit atât preventiv cât și în scopul clătirii compresei Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor. Pentru a evita recidivele, în perioada de expunere crescută la infestare, trebuie folosită în mod sistematic loțiunea Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor. Șamponul întărește efectul loțiunii, iar dacă este folosit după compresă, curăță părul și scalpul. În cazul recidivării infestării, trebuie folosită compresa Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor.

Image
Product Image
Înainte de tratament
Product Image
După tratament
Product Image

Compresă, șampon și loțiune

Extractele inhibă procesul de creare a cochiliei păduchelui, ceea ce împiedică formarea lui

- Oțetul de mere protejează părul împotriva lipirii linidinilor și facilitează îndepărtarea lor prin pieptănare;

- Mirosul de usturoi îndepărtează și înăbușă păduchii;

- Azadirachta Indica mărește rezistența pielii la acțiunea paraziților și protejează împotriva mușcăturilor, are efect de inhibare;

- Eficiența mecanică a acțiunii a fost majorată prin adăugarea uleiului de andiroba și uleiului de arbore de ceai;

- Uleiul de andiroba calmează iritațiile și mâncărimea pielii cauzate de mușcăturile păduchilor. Gustul său amar descurajează eficient păduchii;

- Uleiul de arbore de ceai, prin aroma sa intensă, descurajează efcient păduchii, este una dintre cele mai efciente substanțe dezinfectante naturale.